Beleggen

Nèjbox Servicepark Cuijk biedt een interessante belegging voor investeerders.

Opslag en bedrijfsruimte – Onze opslagboxen en mini-bedrijfsunits helpen particulieren en ondernemers bij het creëren van ruimte. Ideaal voor ZZP-ers en particulieren die waardevolle eigendommen willen opslaan.

Maatschappij Woonruimte wordt steeds kostbaarder. De toenemende stijging in de woningwaarde is een gevolg van het beperkte aanbod bestaande en nieuwbouwwoningen. Waarschijnlijk zal op korte termijn hier weinig verandering in komen. De stijgende woningprijzen hebben tot gevolg dat mensen steeds kleiner gaan wonen. Minder woonruimte betekent minder mogelijkheden om je spullen op te slaan. Dankzij de relatief laag geprijsde boxen stellen wij mensen in staat om prettig te kunnen leven op kleinere woonruimtes.

Locatie – De locatie heeft een bedrijfsbestemming. Het ligt tegen een woongebied aan in nabijheid van het centrum en station Cuijk. Door haar centrale ligging en goede bereikbaarheid, is de locatie zeer geschikt voor ondernemers die opslagruimte of een werkunit nodig hebben. De winkels op loopafstand en de aanwezige voorzieningen op het servicepark, dragen bij aan prettige werkomstandigheden voor de ondernemers.

Voorzieningen – De boxen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van elektra en verlichting. Op het park is 24/7 camerabewaking, een stevig hekwerk en poort, sanitair en water aanwezig. Een beheerder zorgt ervoor dat het park er altijd netjes en veilig bij ligt. Voor de poort is een leverancierspunt gecreëerd waar op afspraak goederen kunnen worden afgeleverd. De boxen beschikken over een eigen adres, waardoor zakelijke huurders hun onderneming hier kunnen vestigen. Voor particulieren met waardevolle eigendommen zoals een oldtimer, biedt Nejbox optimaal beveiligde opslagmogelijkheden.

Kortom – voor zowel particuliere als zakelijke huurders zijn volop voorzieningen aanwezig op Nèjbox Servicepark Cuijk.

De zekerheden van beleggen in Nèjbox Cuijk:

  • Parkbeveiliging

  • Faciliteiten op het park

  • Centrale ligging

  • Multifunctioneel gebruik

  • Solide investering

  • Goed rendement

  • Goed verhuurbaar

Bekijk de actuele beschikbaarheid en prijzen van onze boxen (klik hier).

Kopen stap-voor-stap

Doordat u eigenaar bent van een unit in het servicepark van Nèjbox wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren.

Nèjbox zal een VvE beheerder voordragen die zorg zal dragen voor het beheer van de gemeenschappelijke zaken. Er zal hiervoor een maandelijks bijdrage bij u in rekening worden gebracht. Eigenaren betalen maandelijks een bedrag aan servicekosten variërend van circa € 10,00 tot een bedrag van circa € 20,00 excl. btw. Dit bedrag is nog indicatief en zal op een later moment definitief door de VvE beheerder worden vastgesteld.

De werkzaamheden die de VVE beheerder uitvoert zijn administratief en het operationeel beheer van het terrein. Hierbij gaat het om de gemeenschappelijke zaken zoals schoonmaak en gebruikskosten van het sanitaire gedeelte in de service unit, algemene verlichting, toegangspoort en -controle, groenvoorzieningen, opstalverzekeringen, elektra kosten, beveiligingsinstallatie en onderhoud aan riolering en bestrating.

De beheerstaken van de VvE beheerder kunnen optioneel worden uitgebreid met het technisch beheer indien de eigenaren dit niet zelf wensen te doen, dit zal worden besproken tijdens de oprichtingsvergadering van de VvE.

Naast de servicekosten dienen eigenaren maandelijks een voorschot elektra te voldoen. De indicatie van de hoogte hiervan bedraagt circa € 6,00 tot circa € 12,00 excl. btw (vastrecht en verbruik).

Let wel op: iedere eigenaar en/of gebruiker is zelf verantwoordelijk voor een eventuele inboedelverzekering. Een huishoudelijk regelement is van toepassing, hierin zijn uw rechten en plichten als gebruiker van het park zorgvuldig vastgelegd.

De koop van een unit werkt als volgt:

Exploitatie

U bent volledig vrij in de verhuur van uw garagebox(en), het staat u ook vrij deze op ieder gewenst moment te verkopen.

Wij kunnen u van dienst zijn bij de verhuur van de boxen, door onze uitgebreide netwerk en lokale campagnes hebben wij een groot bereik.

Bekijk onze brochure Download brochure

Maak direct een afspraak

Afspraak maken