Downloads

Klik hier om de optielijst te downloaden.

Klik hier om het overzicht te downloaden.

In dit document staan de huisregels vermeld. Klik hier om te downloaden.

Veel gestelde vragen huren

U kunt een garage box huren door online de door u gewenste box te selecteren en vervolgens de stappen te doorlopen. Klik hier om de beschikbaarheid te bekijken.

Van rechtswege zijn wij verplicht btw in rekening te brengen. Als u voldoet aan de eisen van de belastingdienst (ondernemer voor de btw), dan kunt u de btw terugvragen.

Dat verschilt per type, de door ons gehanteerde maten zijn buitenmaten.

De minimale huurperiode is 12 maanden.

Ja, de box is 60 minuten brandwerend en gemaakt van hoogwaardig beton.

Ja, u kunt zelf een (elektrische) verwarming (laten) plaatsen.

Ja, het is toegestaan te klussen.

Nee, een inboedelverzekering dient u zelf af te sluiten. Door de strenge (park-)beveiliging zijn de kosten hiervan laag. Via de VvE is de box wel opgenomen in de opstalverzekering.

Ja, het park is voorzien van beveiliging door een stevig hekwerk, camerabewaking en er is een parkbeheerder die een oogje in het zeil houdt.

Ja, op het park zijn in de gemeenschappelijk ruimte twee toiletten aanwezig. Ook is hier een waterpunt voor de gebruikers van het park.

Veel gestelde vragen kopen

U kunt een garage box huren door online de door u gewenste box te selecteren en vervolgens de stappen te doorlopen. Klik hier om de beschikbaarheid te bekijken.

Voor het kopen van een box dient u te beschikken over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Ook is het toegestaan dat u als particulier een box koopt met het oog op verhuur aan derden (fiscale box 3 belegging).

Ja, de boxen beschikken over elektriciteit (3 x 16A – 230 V).

Ja, het is toegestaan de box te verkopen. Zo mogelijk profiteert u van waardestijging. Nèjbox kan u helpen met de verkoop van uw box(en).

Ja, de boxen zijn goed te verhuren. Nèjbox kan u helpen met de verhuur van uw box(en).

Dat kan als u voldoet aan de eisen van de belastingdienst (ondernemer voor de btw).

De Vereniging van Eigenaren (VvE) ziet toe op het technisch & administratief beheer van het Park. Tevens zien zij toe op het gebruik en plegen periodiek onderhoud en verzorgen de schoonmaak van gezamenlijke ruimte.

U koopt een appartementsrecht. Bij dit appartementsrecht krijgt u een eeuwigdurend opstalrecht voor het gebruik van de grond, dit zit bij de koopprijs inbegrepen. Nèjbox blijft eigenaar van alle gronden om het beheer, de service en kwaliteit van het park te waarborgen.

Naast de aanschaf heeft u te maken met een bijdrage voor eigenaar – en gebruik  aan de VvE. Daarnaast heft de gemeente OZB belasting over de WOZ waarde van de box.

Door uw eigendom van een appartementsrecht bent u automatisch lid van de VvE. Deze regelt het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten alsook de opstal en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Veel gestelde vragen investeren

Op de garageboxen van Nèjbox hanteren wij een bruto aanvangsrendement van circa 7.6% !! Dit is vele malen hoger dan de spaarrekening en veiliger dan bijvoorbeeld beleggen in aandelen.

Er zitten risico’s aan het investeren in garageboxen. Het kan zijn dat de box niet wordt verhuurd wat inkomsten derving met zich mee brengt. Ook kan het zijn dat een huurder niet betaalt of dat de box bij verkoop meer of minder waard is dan de initiële koopsom. Nèjbox staat garant voor een netjes en hoogwaardig servicepark zodat de gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de garageboxen.

Nee, u bent niet verplicht uw garagebox via ons te verhuren of te verkopen.

Ja. U dient bij de verhuur-factuur btw (thans 21%) in rekening te brengen. De btw-bedragen die u ontvangt dient u in te houden en af te dragen aan de Belastingdienst. Dat gaat middels een btw-aangifte.

indien u Nèjbox of een andere partij inschakelt voor de verhuur of verkoop van uw garagebox zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

Door uw eigendom van een appartementsrecht bent u automatisch lid van de VvE. Deze regelt het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten alsook de opstal en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Veel gestelde vragen park algemeen

Ja, door een uitgekiend lichtplan is het gehele park verlicht zodat u ook ‘s avonds veilig en makkelijk van en naar uw box kunt komen.

Ja, het park is voorzien van beveiliging door een stevig hekwerk, permanente camerabewaking en er is een parkbeheerder die een oogje in het zeil houdt.

Elke box heeft een eigen meter waarop het verbruik wordt bijgehouden.

Ja, bij de gemeenschappelijke sanitaire voorziening is een waterpunt.

Door het postadres kunt u eenvoudig uw bedrijf vestigen op het park. Hierdoor kunt u de zakelijk post scheiden van de persoonlijke.

Een beheerder houdt een oogje in het zeil en zorgt er voor dat het park er netjes en onderhouden bij ligt. Tevens is hij het aanspreekpunt op het park.

Ja, het park is 24 uur per dag voor gebruikers toegankelijk. Het park is niet toegankelijk voor derden.

Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon.

Ja, er is een gemeenschappelijke sanitaire voorziening op het park aanwezig.

Bekijk onze brochure Download brochure

Maak direct een afspraak

Afspraak maken