Kopen

De opslag- en werk units van Nèjbox zijn scherp geprijsd en met de huidige lage rente een interessante investering. Nèjbox beschikt over units in verschillende maten, van groot, groter tot grootst! Het stallen van een grote bedrijfsauto, voorraad van uw webshop of het vestigen van uw bedrijf – het kan allemaal eenvoudig bij Nèjbox.

Doordat elke unit een eigen adres heeft schrijft u eenvoudig uw bedrijf in op het Servicepark. Ideaal om zakelijk en privé gescheiden te houden! De units zijn uitstekend geschikt als werkruimte. Het park is ruim opgezet, permanent beveiligd met camera’s , sanitair is aanwezig en het park wordt beheerd. Bovendien zijn de centrale centrumvoorzieningen van Cuijk op loopafstand, wat verder kan bijdragen aan een prettig verblijf op en rondom het park.

Ontvangt u op onregelmatige tijden goederen? Maak dan gebruik van ons unieke leverancierspunt. Hierbij ontvangt u een deurcode van het leverancierspunt bij de entree van het servicepark. Deze code deelt u met uw leverancier(s) en zij kunnen uw levering plaatsen in het leverancierspunt. Zo hoeft u niet te wachten op de levering en staan uw goederen veilig en droog op u te wachten.

De zekerheden van kopen bij Nèjbox Cuijk:

  • 24/7 toegang tot uw box

  • Parkbeveiliging

  • Camerabewaking

  • Faciliteiten op het park

  • Leverancierspunt voor goederenontvangst

  • Vestigingsadres

  • Multifunctionele ruimte

  • Interessante investering

Bekijk de actuele beschikbaarheid en prijzen van onze boxen (klik hier).

Kopen stap-voor-stap

In het stappenplan hiernaast staan de stappen weergeven die doorlopen worden bij de aankoop van een unit.

Als u eigenaar bent van een unit in het servicepark van Nèjbox wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE).

Nèjbox zal een VvE beheerder voordragen die zorg zal dragen voor het beheer van de gemeenschappelijke zaken. Er zal hiervoor een maandelijks bijdrage bij u in rekening worden gebracht. Eigenaren betalen maandelijks een bedrag aan servicekosten variërend van ca. € 10,00 tot circa € 20,00 excl. btw. Dit bedrag is nog indicatief en zal op een later moment definitief door de VvE beheerder worden vastgesteld.

De werkzaamheden die de VvE beheerder uitvoert zijn administratief en het operationeel beheer van het terrein. Hierbij gaat het om de gemeenschappelijke zaken zoals schoonmaak en gebruikskosten van het sanitaire gedeelte in de service unit, algemene verlichting, toegangspoort en -controle, groenvoorzieningen, opstalverzekeringen, elektra kosten, beveiligingsinstallatie en onderhoud aan riolering en bestrating.

Naast de servicekosten dienen eigenaren maandelijks een voorschot elektra te voldoen. De indicatie van de hoogte hiervan bedraagt variërend van circa  € 6,00 tot circa € 12,00 excl. btw (vastrecht en verbruik).

Let wel op: iedere eigenaar en/of gebruiker is zelf verantwoordelijk voor een eventuele inboedelverzekering. Een huishoudelijk regelement is van toepassing, hierin zijn uw rechten en plichten als gebruiker van het park zorgvuldig vastgelegd.

De koop van een unit werkt als volgt:

Bekijk onze brochure Download brochure

Maak direct een afspraak

Afspraak maken